Despre noi

Despre

Filcogab

Spectrul larg de tipuri de constructii ne‐a ajutat sa dobandim o experienta, pe care o punem la dispozitia clientilor nostrii. Echipa noastra include specialisti in inginerie civila, structurala, energetica si ingineri de drumuri si poduri.
Pe parcursul celor peste 10 ani de existenta, alaturi de colaboratorii nostrii, am putut oferi servicii de arhitectura sau servicii de consultanta in domeniul instalatiilor.

Lista proiectelor este lunga si diversificata, dar singurul lucru in comun este abordarea acestora, bazata pe o colaboarare multidisciplinara, cu accentul pus pe detalii. O proiectare de succes, pentru noi este un mix de know‐how, cercetare, inovatie si puterea de a depasi obstacolele. Fiecare proiect este unic si de aceea creativitatea si gasirea solutiilor potrivite, vor fi valori supuse nevoilor clientilor si cerintelor tehnice.

De aceea fiecare persoana cheie, din biroul nostru, impreuna cu echipa de proiect isi vor pune la dispozitie toata experienta si priceperea pentru a da forma si structura potrivita fiecaruia dintre proiecte.

Pe toata durata unui proiect de la idee, la conceptie sau la implementare, ne sustinem si reprezentam clientii in diverse probleme tehnice, financiare cu maximul de transparenta.

“Construction solutions” este un concept la care lucram inca de la infiintare, prin care reusim sa transpunem ideile in realitate. Toate tehnologiile de executie sunt analizate in detaliu de catre echipa noastra cu sprijinul furnizorilor si a programelor de calcul. Pe baza solutiilor de avizare interna si externa (verificatori, experti) ne dam acceptul de a utiliza produse, materiale sau tehnici noi de executie. Aceste solutii le punem la dispozitia clientilor pentru optimizarea costurilor unui proiect sau reducerea timpului de
executie.

Echipa

Duna Mihai Lucian
Inginer Proiectant – Fondator
Mihai Dan Cristian
Inginer Proiectant ‐ Asociat
Vladuca Eliza
RInginer Proiectant ‐ Asociat